Kiek elektrinių keptuvių reikia tikrai šeimininkei?

Elektrinė keptuvė„Visų!“ Choru atsakytų visos sumanios šeimininkės. Elektrinės keptuvės yra tinka pagalba norint ką nors greitai pasigaminti, be to, dažnai tai yra vienintelis būdas pagaminti tam tikrą patiekalą.  O elektrinių, priešingai nei pagalvotų vyrai, yra išties daug ir jos itin skirtingos. Tuo galima įsitikinti pažvelgus į virtualias parduotuvių lentynas https://www.b-a.eu/c2230/Elektrines-keptuves , arba paskaičius šį straipsnį.

Elektrinė keptuvė „Grybukai“

Kepti grybukai su šokoladu aplieta kepurėle – tikras skanumėlis, kurį prisimename dar nuo vaikystės. Grybukai itin tinka papuošti šventinį stalą ir juos itin mėgsta vaikai. Tad per gimtadienius, krikštynas ar vestuves, grybukai yra ko ne pirmas patiekalas, kuris greičiausiai dingsta nuo stalo.

Skaniems grybukams iškepti nereikia ypatingų ingridientų ar pastangų. Dalinamės vienu populiariausių receptų. Reikės: 4 kiaušinių trynių, 4 valg. šaukšto cukraus, 100 gr. sviesto, puse stiklinės grietinės, 1 arbat. šaukštelio vanilinio cukraus, 0,5 arbat. šaukštelio sodos, 3 stiklinių miltų, plytelės šokolado.

Cukrų ištrinkite su kiaušinių tryniais. Nugesinkite sodą su grietine, išmaišykite ir supilkite į cukraus ir kiaušinių masę. Supilkite išlydytą sviestą, suberkite vanilinį cukrų, miltus. Viską išmaišykite, dėkite į elektrinę keptuvę ir kepkite. Išlydykite šokoladą. Iškepusio grybuko kepurėlę įkiškite į šokoladą, kad pasidengtų kepurėlės paviršius. Palikite atvėsti, geriausia stovinčius (pavyzdžiui, sustatytus į mažas taureles).

Elektrinė keptuvė „Čirviniams“ blynams

Čirviniai blyneliai pavadinimą gavo dėl savo širdies formos vaflinės. Elektrinės keptuvės skirtos kepti čirvinius blynus yra vienos populiariausių. Pritaikius belgiškų vaflių receptą ar tiesiog kokį nors įdomų receptą, galima pasigaminti tiek pusryčius, tiek sočius pietus. Dažniausiai čirviniai blynai asocijuojasi su desertais ir pasirenkama valgyti su uogiene, plakta grietinėle ir vaisiais.

Skanių čirvinių blynelių receptas. Reikės:  250 g miltų,  1 valg. šaukštelio cukraus, 1 arbat. šaukštelio kepimo miltelių, žiupsnio druskos, žiupsnio vanilinio cukraus, 3 vidutinio dydžio kiaušinių, 50 g ištirpinto sviesto,   400 ml pieno. Dideliame dubenyje išmaišome sausus produktus: miltus, vanilinį cukrų, druską ir kepimo miltelius. Tuomet supilame pieną, įplakame kiaušinius ir supilame sviestą. Viską gerai išmaišyti ir pilti į įkaitintą čirvinių blynų keptuvę. Valgyti iš karto, tuomet čirviniai blynai būna traškūs. Kiek pastovėję, jie suminkštėja.

Elektrinė keptuvė keksiukams

Tos, kurios mano, jog dėl kelių keksiukų kaisti orkaitę yra nuodėmė ir tai trunka pernelyg ilgai, arba neturi orkaitės, tačiau dievina namuose pasklidusį šviežių keksiukų aromatą, gali įsigyti stebuklingą draugę – elektrinę keksiukų keptuvę. Elektrinė keptuvė – tai paprastas įrenginys, kuris yra tikrai nepakeičiamas keksiukų fanės darbo įrankis. Šioje keksiukų keptuvėje gali gimti tikri šedevrai. Forma neriboja fantazijos, tad galite kepti pagal jau žinomus, laiko patikrintus ir mėgstamus keksiukų receptus.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.