Kaip sutaupyti perkant sargius?

Prezervatyvai yra labiausiai Jūsų mėgsta apsaugos priemonė? Tai mūsų nestebina. Daugeliui žmonių sargiai patinka labiausiai. Kodėl? Kadangi jie ne tik saugo nuo neplanuoti nėštumo, tačiau taip pat ir vieninteliai apsaugo nuo lytiškai plintančių ligų, galiausiai, geba suteikti daugiau malonumo.

Tiesa, nors sargiai kainuoja gana pigiai ir džiugu, kad kiekvienas gali sau leisti juos įsigyti, visgi, kai kurie bando dar labiau sutaupyti. Ar tai yra įmanoma?

Žemiau pateiksime kelias idėjas. Tiesa, ir patarimus, kurie nėra geri tiems, kurie taupo per daug.

Galima pirkti per akcijas, nuolaidas

Bene geriausias būdas įsigyti sargius pigiau, tačiau būti ramiu, kad jie bus geros kokybės – nuolaidos. Kadangi šiuo metu nuolaidos kodas yra siūlomas daugelio, lygiai taip pat kaip ir akcijos be jokio nuolaidos kodo, tai yra kiekvienam, kuris tuo metu perka – esame tikri, kad rasite variantą, kuris Jums tinka.

Mažesnė kaina, per akcijas, nereiškia, kad kokybė bus blogesnė. Taigi, tai yra puiki galimybė sumokėti mažiau. Dažniausiai apsimoka per akcijas pirkti didesnius kiekius. Juk sargių galiojimo laiko tarpas gana ilgas.

Pirkite didesnius sargių kiekius – nuolaidos

Jeigu sargiai nuolaidos kodas Jums netinka, kadangi nepavyksta pamatyti akcijų, kai jos yra siūlomos – tokiu atveju visada galite sutaupyti pirkdamas didesnius kiekius. Daugelis prekybos vietų siūlo unikalias, asmeniškas kainas tiems, kurie perka daugiau. Tai yra normalu ir džiugu, kad tokiu atveju laimi ir verslas, ir tuo pačiu asmuo, kuris nori mylėtis saugiau.

Kai kurie garsiai neskalbia, kad perkant didesnius kiekius taiko asmenines kainas. Dėl to visada pirmiausia siūlome rašyti prekybos vietos vadybininkui, kuris gali pateikti Jums pasiūlymą. O jau Jūsų reikalas, ar tas pasiūlymas yra tinkamas, ar ne.

Gal sargiai dėvimi ne kartą?

Bene pats įdomiausias sargio tausojimo būdas ir tuo pačiu bandymas sutaupyti, kokį teko girdėti, yra to paties sargio naudojimas ne vieną kartą. Pirmiausia dažniausiai sunku suvokti – kaip apskritai tas pats sargis gali būti naudojamas antrą kartą. Tačiau kai kuriems pavyksta. Visgi, net ir tokiu atveju, kai prezervatyvas yra dėvimas, deja, jis nebus funkcionalus. Dėl to siūlome vengti tokio pakartotinio sargių naudojimo. Jie yra vienkartiniai. Antrą kartą jų naudoti tikrai negalima.

Palyginkite pasiūlymus

Kadangi šiuo metu daugelis žmonių perka internetu – galima labai patogiai palyginti opcijas ir nuspręsti, kuri Jums tinka. Kai kurie prekybininkai užsideda kur kas didesnius antkainius nei kiti. Kam mokėti daugiau, kai galima mažiau, tačiau kokybė bus tokia pat? Žinoma, kad neverta. Štai dėl to siūlome Jums palyginti pasiūlymus ir ieškoti tokios kainos, kuri atitinka Jūsų poreikius. Neverta permokėti tik dėl to, kad tam tikra prekybos vieta turi didesnį vardą. Svarbiausia yra tas sargis, kuris bus naudojamas.

Perkama iš nelegalių prekybos vietų

Kai kurie taupo įsigydami prezervatyvus iš ten, kur jie parduodami nelegaliai. Deja, tokiu atveju niekada negalite būti tikras dėl kokybės. Taip, kai bus mažesnė, tačiau ar sargiai tikrai tinkamai atliks tą darbą, kuriems ir yra dėvimi. Nesertifikuoti gaminiai niekada nebus tokie geri, kaip tie, kurie  buvo testuoti daug kartų. Juk ne veltui sargiai ir turi praeiti tiek daug testų. Šiuo atveju tikslumas yra svarbus, o tokie sargiai, kurie nėra tikrinami, deja, nebus geri.

Investuokite į kokybę, kadangi tai visada atsiperka. O juk norisi geros apsaugos, taip?

Plačiausias pasirinkimas ir žemiausios kainos internetinėje pardotuvėje Prezervatyvai.net

Prezervatyvai.net parduotuvę Vilniuje rasite adresu: P. Lukšio g. 2

Posted

Comments

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *